Knapen 1° jaars

31/01/2001 Terrein KSV Moorsele

Uitslag : KSV Moorsele 0 WJP 9

Doelpunten : Avet Nick, Dermul Stijn , Ghyselinck Chr. ,Tremery Liberty , Meerschman Jo. , Dierckens Sven , Vanderhaegen Bert , Dierkens Jens , Vandenberghe Matthias.

Verslag : Een te gemakkelijke overwinning tegen een zwakke tegenstander. Er waren toch enkele mooie doelpunten bij voorafgegaan door vlotte kombinaties. In de tweede helft liepen te veel spelers uit hun positie en wilden sommigen ook hun eigen nummertje opvoeren. Nog te weinig 1-2 bewegingen om de nodige openingen te creëren bij een dichtgepakte groep.

28/03/2001 Terrein FC Wakken

Uitslag : FC Wakken 3 WJP 6

Doelpunten : Ghyselinck C 2 , Denijs P ,Dierkens J , Dierckens S en Monaert V elk een doelpunt

Verslag : een tamelijk goede eerste helft eindigend op een nul - vier voorsprong , werd afgewisseld met een zeer zwakke tweede periode. Er was gematigd tempo te weinig beweging zonder bal . Wegens een gebrek aan concentratie vooral achterin was er te veel nutteloos balverlies .Een lichtpunt was toch een paar mooie doelpunten .

25/04/2001 Terrein VC Ardooie

Uitslag : VC Ardooie 0 WJP 2

Doelpunten : Denijs Peter 2

Verslag : In de eerste helft werd de bal vrij goed rondgespeeld . Door nonchalance in de afwerking bleef de score beperkt tot 0 - 2 . Na 10 minuten in de tweede helft werd de wedstrijd stilgelegd door een hevig onweer en kon later niet verder gespeeld worden door wateroverlast.