Uitslagen Scholieren 2 jaars

16/01/2000 FC Meulebeke

Uitslag : FC Meulebeke.....2 - WJP.....3

Doelpunten : Coudeville Tom, Annys Maxime en Joseph Gert-Jan elk 1 doelpunt.

Verslag : Wedstrijd met veel balbezit maar falend in de afwerking. De eerste helft werd afgewerkt aan een hoog tempo met fraai voetbal en een 0-1 stand. De vervangingen aan de rust brachten geen beterschap, het tempo zakte maar nu vielen wel meer doelpunten .

30/01/02 Terrein SV Zulte/Waregem

Uitslag : SV Zulte/Waregem.....0 - WJP.....7

Doelpunten : Coudeville T 2 doelpunten , Annys T , Joseph G-J ,Delrue J , Dejonckheere L en Christiaens S elk 1 doelpunt

Verslag : De wedstrijd startte aan een zeer hoog tempo en de eerste 10 ' waren wij de mindere . Naarmate de wedstrijd vorderde namen wij met mooi en snel samenspel geleidelijk de touwtjes in handen om verder rustig een meesterschap te bewaren . Een genietbare wedstrijd met mooie doelpunten .

20/02/02 Terrein Cercle Brugge

Uitslag : Cercle Brugge.....1 - WJP.....1

Doelpunten : Joseph Gert-Jan

Verslag : Zeer goede eerste helft met een snelle start en ook een licht handicap voor ons wegens het kleine veld waardoor het moeilijk werd om in de breedte te spelen . Mits de vervangen werd het de tweede helft iets minder en ook het hoge tempo kon niet volgehouden worden . In zijn totaliteit toch een goede wedstrijd maar onze voorspelers moeten nog iets meer kunnen .

13/03/02 Terrein KV Kortrijk

Uitslag : Wedstrijd Stilgelegd na de rust .

Doelpunten : Van Hamme Jonanthan

Verslag : Wegens overvloedig regenen met wateroverlast werd de wedstrijd aan de rust stilgelegd bij een 2 - 1 stand. Toch was het een behoorlijke eerste helft ondanks het drassig veld . De selectiespelers van KVK speelden met hun ploeg .

27/03/02 Terrein Club Brugge

Klik op de gewenste foto om te vergroten

Uitslag : Club Brugge.....4 - WJP.....0

Doelpunten : geen

Verslag : Ondanks de 4-0 cijfers toch een goede wedstrijd waar in de tweede helft het klasse verschil met de nodige doelpunten naar voor kwam . Het was vooral in het middenveld bij ons die te weinig nadruk kon leggen op het verloop van de wedstrijd . Gezien er 3 doelmannen aanwezig waren speelden zij elk 1/3 van de wedstrijd .

08/05/2002 Terrein Torhout KM

Uitslag : Torhout KM.....3 - WJP.....2

Doelpunten : Dejonckheere L. en Verthe D. elk 1 doelpunt .

Verslag : Onze scholieren moesten het onderspit delven tegen een zeer goede thuisploeg . Nochtans werden voldoende doelkansen gecreëerd om minstens een gelijkspel af te dwingen . In de eerste helft kregen we doelpunten tegen na individuele fouten .