Scholieren 1° jaars

8/01/2003 Terrein KSV Rumbeke

Uitslag : Rumbeke.... 1 WJP.... 7

Doelpunten : Dermul en Meerschman elk 2, Deleersnijder-Decaluwe en Weron elk 1 doelpunt .

Verslag : Zeer rappe start waardoor na 5' er reeds 0-2 op het bord stond. De 1° helft verliep verder vlot met mooie combinaties en overtuigend veldoverwicht .Na de vervangingen verliep het minder vloten stokte het samenspel enigszins maar toch werd het een ruime overwinning .

22/01/2003 Terrein KEG Gistel

Uitslag : Gistel.... 1 WJP.... 5

Doelpunten : Vanneste G, Ballegeer N, Vercouter J, StrybolD en Casteleyn S elk 1 doelpunt .

Verslag : Zeer snedige wedstrijd met de selectie het meest in balbezit . De opbouw was verzorgd maar de laatste pas was soms net niet zuiver genoeg . Tijdens de tweede helft bleef het wedstrijdbeeld in handen van de selectie maar verzuimde men , door persoonlijke akties en teveel door het centrum te spelen , score op te voeren .

5/02/2003 Terrein SK Wevelgem/City

Uitslag : Wevelgem.... 5 WJP.... 2

Doelpunten : Meerschman Jonathan en Deleersnijder Joachim elk 1 doelpunt .

Verslag : De wedstrijd startte in een ijltempo en al vlug kwam de selectie op achterstand . Geleidelijk namen zij de wedstrijd toen in handen om tot 1-2 uit te lopen . De 2de jaars van Wevelgem staken nog een tandje bij en met enkele rake tegenstoten kwamen zij weer 3-2 voor .De tweede helft was niet vergelijkbaar met de eerste , het ritme stokte , wij lieten een resem doelkansen liggen met een 5-2 eindresultaat , lichtjes overdreven maar zeker verdiend .

12/02/2003 Terrein KSV Zulte/Waregem

Uitslag : Zulte/Waregem.... 2 WJP.... 5

Doelpunten : Casteleyn Sven 3 , Deruyter Tim en Deleersnijder Joachim elk 1 doelpunt .

Verslag : Technisch en Tactisch een hoogstaande wedstrijd van beide teams . Snel op en af warbij de selectieploeg sneller de bal rond speelde , waardoor er een vlottere omschakeling was . Tijdens de tweede helft zette vooral Casteleyn zijn stempel op de wedstrijd met 3 doelpunten als gevolg al verliep het toen minder vlot . Mooi en verdiende uitslag voor onze jongens .

08/04/2003 Terrein Club Brugge

Uitslag : Club Brugge.... 3 WJP.... 3

Doelpunten : Vercouter J , Decaluwe J en Deleersnijder Joachim elk 1 doelpunt .

Verslag : Sterk offensief ingestelde 1° helft van de selectie met een verdiende 0-2 voorsprong als resultaat aan de rust .Tijdens de tweede helft deemsterde de rust in de ploeg weg waarbij Club tot 2-2 terugkwam .Uiteindelijk werd het een 3-3 gelijkspel en alvast een goede voorbereiding op wat nog komt.

16/04/2003 terrein Cercle Brugge

Uitslag : Cercle Brugge.... 5 WJP.... 0

Doelpunten : geen

Verslag : Met een kleine kern bij ons (wegens diverse redenen) tegen dan nog voornamelijk 2de jaars van Cercle werd er tijdens de 1° helft nog goed gevoetbald . Rust 1-0 . Alhoewel we tijdens de tweede helft iets beter voetbalden werden we door individuele fouten toch met de neus op de feiten gedrukt .

14/05/2003 terrein KV Kortrijk

Uitslag : KV Kortrijk.... 4 WJP.... 3

Doelpunten : Deleersnijder J , Meersman J en Deruyter T elk 1 doelpunt .

Verslag : Dit werd werkelijk een wedstrijd met twee gezichten . In de eerste helft waren wij zeer goed in de organisatie en het winnen van de duels . Verschillende open knsen werden niet benut en toch werd het aan de rust 1-3. In de tweede helft een veel gretiger thuisploeg en wij verloren te vlug de bal in de opbouw . Mede door het uitvallen van Vercouter en Casteleyn was de organisatie bij ons bij wijlen zoek met een 4-3 als eindresultaat . .