Miniemen 2° jaars

22/01/2003 Terrein KEG Gistel

Uitslag : Gistel.... 0 WJP.... 5

Doelpunten : Rossel Gilles 2, Fort K , Praet T en Vandenbussche P elk 1 doelpunt .

Verslag : Zeer goede eerste helft met mooie en snelle acties waarbij de selectie als technisch vaardige ploeg het best uit de verf kwam en met 0-3 de rust inging . Door de vervangingen en enkele plaatswissels bij ons kwam Gistel beter in de wedstrijd en boden beter weerwerk . Toch was het de selectie die nog kon uitlopen tot 0-5 .

17/04/2003 Terrein HO Oostende

Uitslag : HO Oostende.... 1 WJP.... 3

Doelpunten : Vanhee Tim 2 en Dewulf Kevin 1doelpunt.

Verslag : Dit werd over de ganse lijn een zwakke wedstrijd . In de 1° helft zeker van de selectieploeg , organisatorisch en op vlak van niveau was het veel te laag om HO pijn te doen rust 1-1 . Dankzij tactische bijsturingen was het in de 2° helft beter waarbij we steeds gevaarlijker waren en ook met veldoverwicht aan onze zijde .Resultaat 2 doelpunten in amper 3' en de klus was geklaard .

14/05/2003 Terrein KV Kortrijk

Uitslag : KV Kortrijk 0.... 1 WJP.... 2

Doelpunten : Fort K en Lobel G elk 1 doelpunt.

Verslag : Een mindere wedstrijd van onze jongens , deels te wijten aan het slechte terrein en ook het holderdebolder voetbal van de tegenstrever . In de eerste helft licht veldoverwicht met veel kansjes die vakkundig door een sterk spelende doelman vn KVK onschadelijk werden gemaakt, zelfs een strafschop wist hij te stoppen . De einduitslag is een juiste weergave van het vertoonde spel .