Miniemen 2° jaars

16/01/2002 Terrein FC Meulebeke

1° Groep

Uitslag : FC Meulebeke....0 WJP.....4

Doelpunten : De Bois Brecht 2 doelpunten , Candaele Dieter en Dewulf Jens elk 1 doelpunt .

Verslag :Goede wedstrijd tegen een degelijke tegenstrever. Sterke organisatie en goed gebruik makende van de ruimte . Het tacktisch vermogen heeft de wedsrijd bepaald . De 1° jaars waren een bevestiging.

2° Groep

Uitslag : FC Meulebeke 0 WJP 18

Doelpunten : Peers Wouter 7 doelpunten ,Vermeulen Mike 4 doelpunten , Vermeeren M,Vauterin T en Praet T elk 2 doelpunten, Vanhoutte Pieter 1 doelpunt .

Verslag : In deze eenrichtingswedstrijd overtroffen onze jongens Meulebeke in alle lijnen . Ondanks het veldoverwicht zochten zij het niet in persoonlijke akties maar wel met vlotte combinaties.Een pluim voor de jongens van Meulebeke die niet op één hoop voor hun doel bleven plakken maar wel ook openlijk hun kansen waagden . Het werd geen stapelvoetbal en effectief werd er ditmaal veel gebruik gemaakt van de flanken zowel voor- als achterin.

30/01/02 Terrein KSV Zulte/Waregem

Uitslag : Zulte/Waregem.....2 WJP.....2

Doelpunten : Vanhee Tim en Vermeeren Mathieu elk 1 doelpunt

Verslag : Zeer geslaagde wedstrijd tegen een degelijke tegenstrever en leerzaam op tactisch niveau. Sommige spelertjes moeten nog wat bijgestuurd worden. Tegenstrever fysisch sterker naar het einde toe . positieve punten na de wedstrijdanalyse .

20/02/02 Terrein Cercle Brugge

Uitslag : Cercle Brugge.....1 WJP.....2

Doelpunten : Mechele Jashua 2 doelpunten

Verslag : Op technisch en tactisch vlak een sterke wedstrijd. In de tweede helft met de vervangingen iets minder druk van onzentwege. Met uitzondering van de doelman kwam de opstelling van de eerste helft duidelijker naar voor dan die van de tweede helft . Zeker te vermelden de goede prestaties van onze vijf eerstejaars

13/03/02 Terrein KV Kortrijk

Uitslag : KV Kortrijk.....1 WJP.....3

Doelpunten : Vervaecke D , Fort Kjeld en Vermeulen M elk één doelpunt .

Verslag : Technisch en tactisch een zeer sterke wedstrijd . De spelers bevestigen in het vertrouwen . Het spelconcept is volledig aangeleerd, gekend en werpt zijn vruchten af . Nieuwkomer Fort Kjeld is zeker ook een aanwinst .

27/03/02 Terrein Club Brugge

1° Groep

Klik op de gewenste foto om te vergroten en daarna op vorige

Uitslag : Club Brugge.....2 WJP.....0

Doelpunten : geen

Verslag : Het werd een aarzelende start met schrik en teveel respect voor de tegenstander wat ons na 10 ' op een 2-0 achterstand bracht . Geleidelijk herstelden wij het evenwicht en in de tweede helft waren wij zelfs be betere ploeg. Een leerzame wedstrijd voor onze jongens tegen een forse tegenstrever van zeer hoog niveau .

2° Groep

Uitslag : Club Brugge.....2 WJP.....4

Doelpunten : De Bois B. en Peers W. elk 2 doelpunten

Verslag : Een zeer goede wedstrijd met een bijzondere eerste helft (rust 0-2). Er werd goed georganiseerd gespeeld , de posities werden goed ingenomen en de bal werd snel rondgespeeld .

08/05/2002 Terrein Torhout KM

Uitslag : Torhout KM.....1 WJP.....1

Doelpunten : De Bois Brecht

Verslag : De eerste jaars werden niet opgeroepen gezien zij op 09 mei deelnemen aan het tornooi Leon Gerome . Het werd een evenwichtige wedstrijd . Het laatste kwartier werd door ons in een 3-3-2 opstelling gespeeld zonder direct resultaat evenwel .