Uitslagen miniemen 2 jaars

17/01/2001 Terrein SV Waregem

Uitslag : SV Waregem 1 - WJP 2

Doelpunten : Ternest Tom

Verslag : Op een keihard maar effen terrein was het voor beide ploegen zeer moeilijk te spelen. Toch probeerden zij allen met vlotte combinaties voetbal te brengen. Evenwichtige eerste helft afgesloten op een 1-0 stand. Verdiende overwinning voor onze jongens dank zij een dominerende goede tweede helft.

14/02/2001 Terrein Club Brugge

Uitslag : Club Brugge 4 WJP 1

Verslag : Tegen een uitstekend combinerend Club brachten wij ook een zeer goede 1° helft met vlotte combinaties. De 1 - 0 ruststand ws dan ook een slechte verhouding .Door de talrijke wissels vooral in de verdediging waren wij in de 2° helft uit ons evenwicht . Naarmate de wedstrijd vorderde hetstelden wij het evenwicht maar vooraan werden er te veel kansen verkwist. Verdiende zege maar wel met overdreven cijfers .

Terrein FC Meulebeke van 21/02/2001

Uitslag : FC Meulebeke 0 WJP 4

Doelpunten :Vandamme Xavier 2 , Pype Lorenz 1

Verslag : Tegen een mindere tegenstrever waren wij veruit de betere ploeg . Na een 0 - 1 ruststand en een own - gol kort nde rust domineerden wij de volledige twede helft . Positieve wedstrijd met vooral in de tweede helft vlotte en snelle combinaties .

Terrein SK Eernegem Stagedag van 27/02/2001

Uitslag :SK Eernegem 2 WJP 6

Doelpunten : Remmerie G , Da Silva A 2 , Despriet O , Ternest T en De Brabander D .

Verslag : Het werd een geslaagde stagedag voor onze jongsten . De uiteenzetting 's morgens werd met een goed luisterend oor gevolgd .In de nammiddagwedstrijd werd de gevraagde opgave naar heg positiespel toe goed opgevolgd .De tegenstrever was evenwel te zwak om het echt goed voetbal te zien en vooral in onze afwerking waren te nonchalant .

01/03/2001 Terrein FC Varsenare

Uitslag : FC Varsenare 1 - WJP 7

Doelpunten : Haerens J 2 , Da Silva A , Blanco-Baranco A , Florizoone L en Nayaert J elk een doelpunt

Verslag : Geslaagde verlenging aan de stagedag van Dinsdag. Zeer goede wedstrijd tegen een degelijke tegenstrever , ruststand 0-3. Vooral de tweede helft bekoorde door vlot combinatiespel en een goede overschakeling van verdediging naar aanval .

28/03/2001 Terrein SK Gullegem

Uitslag : SK Gullegem 2 WJP 6

Doelpunten : Vanderhaeghen R 2 , Florizoone L 2 ,Da Silva A en Blanco Baranco A elk 1 doelpunt

Verslag :In barre weersomstandigheden regen en felle wind speelden onze jongens een goede wedstrijd . Het positiespel was correct en er waren vlotte combinaties te zien .Ruststand 1 - 4 en ondanks de tegenwind werd de tweede helft nog 2 maal gescoord en ettelijke kansen gemist .

12/04/2001 Terrein HO Oostende

Uitslag : Ho Oostende 1 WJP 8

Doelpunten : Vervaecke D, Vandamme F , hillewaere D en Blanco-Baranco A elk 1 doelpunt , Da Silva A en Florizoone L elk 2 doelpunten .

Verslag : Ondanks de ruime zege tegen een zwakke tegenstrever speelden onze jongsten een mindere wedstrijd . Slechts een drietal speelden op niveau . Traag in uitvoering, te veel individuele pogingen , waardoor weinig vloeiende combinaties .