miniemen 2° jaars

13/01/1999 terrein SV Jabbeke

SV Jabbeke - WJP 0 - 9

Verslag : Schitterende 1° helft met een technisch sterke selectieploeg en dit ondanks de gure weersomstandigheden ( regen en wind ). Met een 0 - 6 ruststand werden 8 vervangingen doorgevoerd en werd het dan ook een mindere 2° helft. Met de terugkeer van Werbroeck, Delarue en Vantomme in het laatste kwartier werd opnieuw uitgelopen tot 0 - 9.

Doelpunten : Werbrouck S - Talloen E en Vanhoutte S elk 2 doelpunten , Vansteenkiste M en Chaffart K elk 1 doelpunt , 1 own - goal.

27/01/1999 terrein FC Meulebeke

FC Meulebeke - WJP 1 - 5

Verslag : Op een zwaar veld werd toch goed voetbal gespeeld. De eerste helft verliep gelijkopgaand en eindigde op een 1 - 3 score. De tweede helft werd volledig gedomineerd door de selectieploeg. Dit zorgde evenwel voor stapelvoetbal voor het doel van Meulebeke waarbij mooie kombinaties dan ook uitbleven.

Doelpunten : Legein B - Zahoui T - Chaffart K - Seaux M en Delarue D elk 1 doelpunt.

03/02/1999 terrein SK Gullegem

SK Gullegem - WJP 1 - 2

Verslag : Onze jongsten werden verrast door een stug opzittende tegenstrever waardoor ze nooit tot hun normaal spelpeil konden opklimmen. Enkelen hadden blijkbaar ook hun griepaanval nog niet verteerd. Alles bijeen een leerrijke wedstrijd.

Doelpunten : Vantomme M en Delarue D elk 1 doelpunt.

16/02/1999 Stagedag te Eernegem

SK Eernegem - WJP 3 - 1

Verslag : Na een stevige voormiddagtraining waren onze miniemen de betere op technisch voetbalgebied en domineerden zij dan ook gestatig. Individuele foutjes achteraan werden genadeloos afgestraft. Bij hun eigen ploeg speelden de selectiespelers Vandevijver P. ( in doel ) en Delarue D. ( vooraan , scoorde 2 maal ) een uitstekende wedstrijd.

Doelpunten : Vannieuwenhuyse B 1.

24/02/1999 terrein SV Wevelgem

SV Wevelgem - WJP 1 - 3

verslag : Tegen de leider uit de Provinciale A-reeks hebben de miniemen een prachtige wedstrijd gespeeld. Als een echt geheel werd er vlot gecombineerd tegen een Wevelgem dat vlot meevoetbalde. Selectiespeler D'Haene Harm speelde met zijn club.

doelpunten : Talloen E 2 , Dermul S 1 doelpunt.

03/03/1999 terrein Cercle Brugge

Cercle Brugge - WJP 1 - 2

Verslag : Tegen een technisch en fysisch sterke tegenstrevers speelden de selectieploeg een sterke en verstandige partij. Gesterkt door een 3 - tal uitblinkers werd een collectieve gave prestatie geleverd. Positief was ook dat na de vervangingen geen zwakte te bespeuren viel, onze beide doelpunten vielen trouwens na de rust .

Doelpunten : Delarue D en Werbrouck S .

10/03/1999 terrein Club Brugge

Club Brugge - WJP 1 - 1

Verslag : Zeer goed resultaat tegen een technisch en collectief sterk Club Brugge. De selectieploeg speelde met volle overgave en inzet en nergers was er een hiaat te bespeuren .

Doelpunten : Dermul Stijn

08/04/99 Terrein SV Handzame

SV Handzame - WJP 0 - 5

Verslag : Na een zwaar Paastornooi-weekend werd door de selectieploeg toch een goede wedstrijd gespeeld. Op een hobbelig terrein werden enkele technische staaltjes getoond. Over de gehele wedstrijd een rustig meesterschap.

doelpunten : Vanhoutte 3 , Talloen en Vanieuwenhuyse 1 .

28/04/99 Terrein KRC Harelbeke

KRC Harelbeke - WJP 2 - 1

Verslag : Ondanks een strakke wind over de lengte van het terrein werd het een aangename wedstrijd tegen een fysisch sterkere tegenstander. Beide ploegen namen elk een helft voor hun rekening en bij ons werden twee individuele fouten achteraan genadeloos afgestraft. Een gelijkspel ware de juiste uitslag geweest.

Doelpunten : Vanhoutte Stijn