Klik op de gewenste foto om te vergroten

08/04/2003 Terrein Club Brugge

Uitslag :Club Brugge......2 -------------------- WJP......1

Doelpunten : Rigaux Maxim

Verslag : Goede wedstrijd van onze eerstejaars . De posities werden goed beheerd . In tegenstelling met de eerste helft was de opbouw tijdens de tweede helft beter . Een nipte nederlaag tegen een Club Brugge waar de snelheid van uitvoering net iets hoger lag .

17/04/2003 Terrein HO Oostende

Uitslag :HO Oostende......0 -------------------- WJP......5

Doelpunten : Meulenyzer D 2, Vermeersch M, Deprince S en Goeghebeur M elk 1 doelpunt

Verslag : Moeizame eerste helft waarbij HO met veel inzet en overgave probeerde ons selectieteam onder druk te zetten . Ons technisch talent was evenwel beter wat resulteerde in een mooie 0-2 voorsprong aan de rust . In de 2° helft, met 6 andere spelers was het beter wat betreft organisatie en spelniveau . Duidelijk te zien aan het gebeuren op het veld nl. alles op de speelhelft van HO . waarbij onze doelman dan ook werkloos bleef , verdiende zege .