Uitslagen Miniemen 1 jaars

9/01/2002 Terrein KSV Moorsele

1° Groep

Uitslag : SV Moorsele..... 0 WJP..... 10

Doelpunten : Omari Abdoullah en Vanhee Tim elk 3 doelpunten, Houwen Joos en Mechele Jashua elk 2 doelpunten.

Verslag :Tegen welsiswaar een zwakke tegenstander konden onze jongsten toch een goede partij neerzetten . Vooral in de tweede helft werd er vlot gescoord , rust 0-3 . Zeker 5 spelers waaronder 3 nieuwkomers , komen in de kern van de 1° jaars en maken misschien ook een kans bij de 2° jaars.

2° Groep

Uitslag : SV Moorsele..... 2 WJP..... 0

Verslag : Twee slippertjes van onze doelman waren de oorzaak van de 2-0 ruststand.Technisch waren wij beter met enkele zeer balvaardige , maar ook kleine spelertjes . De tweede helft hebben wij volledig gedomineerd, maar onkans en enkele gestaltesterke jongens in de verdediging bij de thuisploeg hielden ons van een verdiend gelijkspel. Enkele kanshebbers voor opname bij de kern 2° jaars.

23/01/2002 Terrein K.EG Gistel

1° Groep

Uitslag : KEG Gistel..... 1 WJP..... 2

Doelpunten : Praet Thomas en Desnouck Jasper elk 1 doelpunt

Verslag :Onze eerste jaars speelden een zeer goede wedstrijd tegen een tegenstandermet voldoende niveau .Over de ganse wedstrijd creëerden wij de beste doelkansen. Goede ploegorganisatie en we kregen een duidelijk beeld van het niveau van spelen en positie, leerzaam.

2° Groep

Uitslag : KEG Gistel..... 1 WJP..... 5

Doelpunten : Vaneecke B 2 doelpunten , Donckele J , Defruyt S en Candaele D elk 1 doelpunt.

Verslag : De 5 nieuwe spelers lieten een goede indruk na. Op een zeer zwaar veld en forse wind werd toch degelijk voetbal geleverd. Ondanks de hinder werd de bal goed rondgespeeld , vlotte zege.

04/04/2002 Terrein HO Oostende

1° Groep

Uitslag : HO Oostende..... 2 WJP..... 4

Doelpunten : Omari Abd. twee doelpunten , Peers W en Vanhoutte P. elk één doelpunt

Verslag : Het werd een wedstrijd met twee gezichten . Goede eerste helft en wat minder na de rust . Soms moeizme organisatie onder druk . Leerzaam om andere spelers op andere plaatsen te zien. Uiteindelijk toch een verdiende zege .

2° Groep

Uitslag : Ho Oostende ..... 1 WJP..... 6

Doelpunten : Van Belleghem Ike en Praet Thomas elk 3 doelpunten

Verslag : Op een zeer hobbelig terrein werd het toch een goede wedstrijd. Mooie acties via vlotte combinaties en mede door twee opportunisten kwam het tot een overtuigende zege .

11/04/2002 Terrein KVC Ardooie

Uitslag : KVC Ardooie..... 1 WJP..... 0

Doelpunten : geen

Verslag : Ondanks het verlies toch een goede wedstrijd tegen een gestaltesterke tegensrever . Wij brachten het betere voetbal , vooral in de tweede helft , met vlotte combinaties maar een goed gesloten verdediging met een knappe doelman incluis hielden ons van een tenminste verdiend gelijkspel .