verslag : Tegen een fysisch krachtiger tegenstrever speelden onze eerste jaars technisch verfijder voetbal

doelpunten : Vanslembroeck K, Depoortere D, Bilcke C

E. Brugge - WJP 0 - 13

Verslag : Schitterende wedstrijd met snel één-tijd voetbal.
Tegenstrever werd simpelweg overklast.
Uitblinkers waren Debever H en Vanherpe C

doelpunten : Debevere H 4, Debeuf B 2, Dekyvere W 2, Thoma F 2, Pollet J - Debels R en Callewaert B elk 1 doelpunt.

18/02/99 terrein SK Vlamertinge

SK Vlamertinge - WVJP 4 - 1

Verslag : Tegen fysiek sterkere tegenstrever hadden onze 1° jaars het aanvankelijk zeer moeilijk en een wankele verdediging, doelman incluis, gaf een 4 - 0 ruststand. De 7 vervangingen aan de rust hadden een positieve invloed en onze jongsten domineerden dan ook de volledige 2de helft en verdienden dan ook meer dan de 4 - 1 uitslag.

doelpunten : het enige doelpunt werd gemaakt door Bilcke C.

08/04/99 terrein SV De Ruiter

SV De Ruiter - WJP 0 - 8

verslag : Tegen een minder sterke en verdedigend ingestelde tegenstrever hebben onze 1ste jaars er een genietbare partij van gemaakt. Er werd bijwijlen vlot gekombineerd gepaard met mooie doelpunten verdeeld over beide helften, 4 voor en 4 na de rust. Absulute smaakmakers waren : Lamont , Dennis en Tremmerie.

doelpunten : Bilcke 3 , Decaestecker, Dennis,Sarrazijn en Verholle elk 1.

15/04/99 terrein Hermes Oostende

Hermes Oostende - WJP 5 - 1

verslag : barslechte 1ste helft van onze kleinsten met een zeer zwakke verdediging , doelman incluus waar bijna bij elke tegenstoot een doelpunt viel , ruststand 5 - 0 . Met 7 vervangingen aan de rust domineerden wij de 2de helft met vele kansen maar een uitmuntende Hermes doelman ( 1ste jaars ) hield het bij 5 - 1 .

doelpunten : Dennis Ewout