Make your own free website on Tripod.com

Uitslagen Knapen 2 jaars


17/01/ 20001 Terrein SV Waregem

Uitslag : SV Waregem 1 - WJP 1

Doelpunten : De Buyck Ghijs

Verslag : Op een hard bevroren terrein was het moeilijk om mooi te combineren. Na twee bijgevoegde trainingen was het positiespel duideljk beter . Omschakeling van balverlies naar balbezit kan nog beter .Windels Lander en Waregem doelman Neirinck S waren de absolute uitblinkers .

14/02/2001 terrein Club Brugge

Uitslag : Club Brugge 5 WJP 3

Doelpunten : Marsouri Samir , Debuyck Gijs en Lambrecht Peter

Verslag : Volgens dat dit een treffen was met een topclub was de wedstrijd technish zeer goed . Volgende punten zijn evenwel vatbaar voor verbeteringen . Meer concentratie in de verdediging , tegenstrever storen en harder in de duels , meer bewegen zonder bal en het spel verleggen naar de kant door de lange pas te gebruiken .

Terrein FC Meulebeke van 21/02/2001

Uitslag :Fc Meulebeke 2 WJP 3

Doelpunten : Joseph G.J. 2 en Stragier K.

Verslag : In deze ploeg waren weinig lichtpunten er was te weinig samengang in het spel . Sommige spelers hadden het moeilijk met het zone-spelen .Posities werden teveel verlaten of niet overgenomen . Te vermelden dat in de drie wedstrijden werd aangetreden zonder de spelers van Waregem en Kortrijk .

Terrein SK Eernegem Stagedag van 27/02/2001

Uitslag :SK Eernegem 1 WJP 16

Doelpunten :Joseph G.J. 4 , Windels L.,Lambrecht W. ,Gezelle N. elk 2 ,Declercq D. , Marmouri S. , Callens M. , Lambrecht P. , en Vandenberghe M., Meerschman J. elk 1 doelpunt .

Verslag : Bilcke Chris speelde na de training met zijn ploeg . Zeer goed opgevolgde training met een prachtig verlengstuk in de wedstrijd.Tegenstrever was evenwel te zwak om een concreet oordeel te kunnen geven van onze ploeg . Een zeer vlotte eerste helft waar in zone zeer goed werd gespeeld, maar werd afgewisseld met een mindere tweede helft .

Terrein SK Gullegem van 28/03/2001

Uitslag :SK Gullegem 3 WJP 1

Doelpunten : Joseph G-J


Verslag : Op een zeer zwaar veld werd door beide ploegen behoorlijk gevoetbald. In de tweede periode kwam bij velen een fysiek tekort naar voor . Op dit veld werd te veel met de bal aan de voet gelopen . Ook werden bij ons teveel open kansen gemist en liefst vier maal op de paal en lat geschoten terwijl Gullegem aan 100% afwerkte .

Terrein HO Oostende van 12/04/2001

Uitslag : H O Oostende 1 WJP 6

Doelpunten :Debuyck G 2 doelpunten , Joseph GJ , Meerschman J en Lambrecht W elk 1 doelpunt .


Verslag : Bij momenten snelle balcirculatie zonder evenwel echt gevaar te scheppen . In de tweede helft vlotte het beter met goede afwerking maar nog veel te veel gemiste kansen . Zeer goede invalbeurt van 1°jaars Meerschman Jonathan .

Uitslag :

Doelpunten :

Uitslag :

Doelpunten :

Uitslag :

Doelpunten :

Uitslag :

Doelpunten :