Knapen 2° jaars

16/01/2002 Terrein FC Meulebeke

Uitslag : FC Meulebeke.....0 WJP.....8

Doelpunten : Casteleyn Sven 4 doelpunten ,Vandenberghe Mathias 2 doelpunten, Deruyter Tim en Deleersnijder Joachim elk 1 doelpunt

Verslag : Tegen de provinciale leider werd een goede wedstrijd gespeeld. Het zonespel werd dit keer correct uitgevoerd. Mits nog een snellere overschakeling van knijpen naar opengaan en balverlies naar balbezit wordt alles perfect .

30/01/02 Terrein SV Zulte/Waregem

Uitslag : Zulte/Waregem.....1 WJP.....3

Doelpunten : Deruyter T , Casteleyn S en Samijn G elk 1 doelpunt.

Verslag : Tegen de nationaler werd een goede wedstrijd neergezet. Vooral het zonespel en balcirculatie werd ditmaal correct uitgevoerd. Ook de spelers die de tweede helft inkwamen zaten direct in de wedstrijd en lieten een goede indruk na .

20/02/02 Terrein Cercle Brugge

Uitslag : Cercle Brugge.....3 WJP.....2

Doelpunten : Casteleyn S en Deleersnijder J elk 1 doelpunt.

Verslag : Terug een wedstrijd met twee verschillende helften . In de eerste helft was er een gebrek aan organisatie , geen agressiviteit en drie tegendoelpunten na individuele fouten . Een tweede periode dan zoals het steeds zou moeten , betere organisatie met goede balcirculatie en met nog iets meer zelfbeheersing. In de afwerking zat er nog meer in dan de 3-2 uitslag .

13/03/02 Terrein KV Kortrijk

Uitslag : KV Kortrijk.....1 WJP.....7

Doelpunten : Casteleyn S en Deleersnijder J elk 2 doelpunten , Samyn G , Ghyselinck C en Meersman J elk 1 doelpunt.

Verslag : Ondanks de barre weersomstandigheden , felle regen en wind , werd het een zeer goede partij . Het positie-en zonespel klikte uitzonderlijk , snelle balcirculaties en het zich goed vrijlopen zonder bal .Enkele prachtige doelpunten , zowel in opbouw als in afwerking De geselecteerde spelers van KVK speelden met hun ploeg.

27/03/02 Terrein Club Brugge

Klik op de gewenste foto om te vergroten en daarna op vorige

Uitslag : Club Brugge.....4 WJP.....1

Doelpunten : Vercouter Joachim.

Verslag : In de eerste helft hadden de knapen hier teveel schrik en respect voor de tegenstander , ook het storen gebeurde te traag . De tweede helft was duidelijk beter de bal werd sneller rondgespeeld , meer agressie in de verdediging maar vooraan werden te veel kansen onbenut gelaten . Beide doelmannen gaan ook bij elk doelpunt niet vrijuit .

08/05/2002 Terrein Torhout KM

Uitslag : Torhout KM.....1 WJP.....2

Doelpunten : Niet vermeld.

Verslag : Het werd een zeer goede repetitie voor de komende wedstrijd tegen Namen . Zelfs het wisselen van vele spelers aan de rust was geen nadeel voor de samenwerking in de ploeg. Een drietal spelers waren in uitstekend doen . Zone en positiespel werd goed uitgevoerd .