knapen 2° Jaars

13/01/1999 terrein SV Jabbeke

SV Jabbeke - WJP 0 - 8

Verslag : Tegen een zwakke tegenstander een bevredigende eerste helft. Minder coördinatei en positiespel.

Doelpunten : Rijs S en Neirynck D 2 , Vancompernolle W - Declercq T - Deplancke J en Padot B elk 1 doelpunt.

27/01/1999 terrein FC Meulebeke

FC Meulebeke - WJP 1 - 6

Verslag : Goede wedstrijd met snelle balwisselingen en veel beweging zonder bal. Zeer goed positiespel en de opgelegde taken werden korrekt uitgevoerd. Positieve en leerrijke wedstrijd.

Doelpunten : DebaetsD 2 , Declerck B - Neirynck D - Deplancke J en Rijs S elk 1 doelpunt.

3/02/1999 terrein SK Gullegem

SK Gullegem - WJP 2 - 5

Verslag : Zeer goede eerste helft met snelle balwisselingen en veel beweging zonder bal. De tweede helft was iets minder met enkele onnauwkeurigheden in de verdediging gebrek aan organisatie en communicatie. Vlerick en Verhulst bepaalden het eindresultaat.

Doelpunten : Verhulst S 3 , Ryckeboer T en Vanderheeren W elk 1 doelpunt.

16/02/199 Stagedag in Eernegem

SK Eernegem - WJP 0 - 3

Verslag : Declerck B speelde met zijn eigen club. Op de voormiddag viel op dat sommige bij hun club geen speltechnische training krijgen. De opgelegde oefeningen werden daardoor minder goed uitgevoerd. Bij de wedstrijd zelf werd er krampachtig gespeeld en zat ook de training nog duidelijk in de benen.

Doelpunten : Verhulst S en Callens W elk 1 doelpunt , 1 own - goal.

24/02/1999 terrein SV Wevelgem

SV Wevelgem - WJP 0 - 2

Verslag : Minder goede wedstrijd waarin weinig creativiteit was. Geen samengang onder de 3 lijnen met geen aansluiting van verdediging naar middenveld. Voorin veel balverlies en talrijk gemiste doelkansen.

Doelpunten : Deruytter B 2.

03/03/1999 terrein Cerle Brugge

Cercle Brugge - WJP 3 - 0

Verslag : Wedstrijd waarin de selectieploeg in alle onderdelen de mindere was . Ze lieren gewoon het spel ondergaan , geen inzet , samenspel en verstandhouding , gewoon ondermaats .

10/03/1999 terrein Club Brugge

Club Brugge - WJP 7 - 1

Verslag : Tegen een sterk Club werd amper weerstand geboden . Er zat geen wilskracht in de ploeg en van mooi samenspel was geen sprake . Vlerick stond er dan ook werkelijk alleen voor .

Doelpunten : Noppe Jens

07/04/99 Terrein SV Handzame

SVD Handzame - WJP 3 - 4

Verslag : Gotelaere Joeri ( selectie ) speelde 1helft met Handzame en Callens Wesley ( selectie en speler van Handzame ) speelde met zijn club . Een bevredigende 1ste helft met vloeiend samenspel eindigend op 1-4. Slappe 2de helft met veel balverlies waarbij Handzame dan ook terug kwam tot 3-4.

Doelpunten : Deplancke 3 , Vlerick 1 .

24/04/99 Terrein KRC Harelbeke

KRC Harelbeke - WJP 5 - 4

Verslag : Tegen een zeer sterke ploeg was er bij ons te weinig agressiviteit , te braaf in de duels. Spijtig van enkele lullige doelpunten die , mits een betere organisatie , konden vermeden worden . Knappe prestatie van Sven Verhulst .

Doelpunten : Verhulst 3 , De Baets 1