Knapen 1° jaars

22/01/2003 Terrein KE Gistel

Uitslag : Gistel.... 8 WJP.... 0

Doelpunten : Geen

Verslag : Na een degelijke 1° helft, rust 1-0, was onze ploeg na de rust onherkennelijk .Zowel fysiek, fysisch als tactish stuikten wij in elkaar met een zware nederlaag als resultaat tegen een weliswaar gestalte sterke tegenstrever waarbij de geselecteerden Bruning en Reuse als draaischijf .

08/01/2003 Terrein KSV Rumbeke

Uitslag : Rumbeke.... 0 WJP.... 3

Doelpunten : Peers Wouter 2 en Bruning Aaron 1 doelpunt.

Verslag : Op het bevroren veld kwamen onze jongens het best uit de verf, zowel technish als taktisch. Met een snelle Peers vooraan kwamen we geregeld gevaarlijk voor doel waar evenwel nog teveel kansen werden gemist . Eenzelfde beeld tijdens de 2) helft met een logische 0-3 tot gevolg .

05/02/2003 SK Wevelgem City

Uitslag : Wevelgem.... 4 WJP.... 2

Doelpunten : Peers Wouter 2 doelpunten .

Verslag : Tegen een fysisch sterke derde nationaler werd het een meer dan behoorlijke wedstrijd van onze lichte brigade . In de 2de helft stond de doelpaal en 2 maal de doellat in de weg om op zijn minst een verdiend gelijkspel te behalen .

12/02/2003 Terrein KSV Zulte/Waregem

Uitslag : Zulte/Waregem.... 0 WJP.... 7

Doelpunten : Peers Wouter 3,De Winter Pieter en Bruning Aaron elk 2 doelpunten .

Verslag : De jongens van de selectie mogen terugblikken op een goede prestatie tegen een weliswaar minder sterke, vooral verdedigende, tegenstrever .Het technisch en tactisch meesterschap op het middenveld leverde aan de rust een 0-3 voorsprong op .In de tweede helft dito spelbeeld waardoor een vlotte 0-7 zege werd opgebouwd .

16/04/2003 Terrein Cercle Brugge

Uitslag : Cercle Brugge.... 1 WJP.... 1

Doelpunten : Peers W .

Verslag : Rommelige eerste helft met een beter combinerend cercle dat verdiend op voorsprong kwam en met 1-0 de rust bereikte . Een volledeig herschikte selectieploeg speelde een beter 2de helft met enkele goede kansen . Na aandringen van Peers zorgde hijzelf voor een verdiende 1-1 eindstand .

14/05/2003 Terrein KV Kortrijk

Uitslag : KV Krtrijk.... 4 WJP.... 1

Doelpunten : Bruning A .

Verslag : Tegen de tweedejaars van KVK speelden wij een verdienstelijke eerste helft . Niettemin werd de rust bereikt met een 3-0 achterstand nadat zij grote flaters in onze verdediging zonder pardon afstraften . Op een moeilijk speelbaar terrein , plensbuien, werd het een evenwichtige tweede helft waarin beide ploegen nog elk éénmaal scoorden .