Make your own free website on Tripod.com

Knapen 1 jaars

09/01/2002 Terrein KSV Moorsele

Uitslag : KSV Moorsele.....0 WJP.....5

Doelpunten: Jaques Cedric 2 doelpunten, Ghysbrechts Gaetan ,Da Silva Alandson , en Taveirne Davy elk 1 doelpunt .

Verslag : Op een hard maar zeer goed bespeelbaat terrein werd een betere wedstrijd gespeeld. Het zone-positiespel vlotte al beter als de voorgaande keren. Enkele goede combinaties gingen mooie doelpunen vooraf . Balcirculatie kan evenwel nog sneller .

23/01/2002 Terrein KEG Gistel

Uitslag : KEG Gistel.....2 WJP.....1

Doelpunten: Taveirne Davy

Verslag : 4 afwezigen . Zonder denderend te spelen waren wij toch de betere ploeg , faalden in de afwerking en slikten 2 doelpunten bij een tegenaanval . Ook vielen bij ons talrijke fouten te bespeuren, teveel geloop met de bal, dus geen snelle balcirculaties . Weinig cohesie in de ploeg , alles verliep te traag.

04/04/2002 Terrein HO Oostende

Uitslag : HO Oostende.....0 WJP.....2

Doelpunten: Vanneste S en Da Silva A elk 1 doelpunt .

Verslag : Technisch werd het geen topwedstrijd , zeker niet in de eerste helft . Een betere periode me hoge pressing waardoor ook meer doelkansen . Positioneel is er nog te schuiven naar een hoger rendement.

11/04/2002 Terrein KVC Ardooie

Uitslag : KVC Ardooie.....1 WJP.....6

Doelpunten: Defraye L 2 doelpunten , TaveirneD , Da Silva A , Vanhee K elk 1 doelpunt .

Verslag : Dumoulin D , lichte verrekking bij de opwarming in de dij speelde niet .De beide doelmannen speelden elk een helft met de selectie en een helft met Ardooie .Tegen een weliswaar mindere tegenstrever werd het toch een mindere partij . Te trage balcirculatie , geen beweging zonder bal en technisch ook te weinig onderlegde ploeg met uitzondering van Da Silva .