Knapen 1° jaars

02/01/99 terrein Dosko Beveren

Dosko Beveren - WJP 4 - 3

Verslag : Bekoorlijke eerste helft afgesloten met een fraaie 1 - 3 stand In de tweede helft was alle samenspel zoek en elkeen zocht het bij individuele acties met een nederlaag als gevolg.

doelpunten : Vandamme J , Noppe J en Amri N elk één doelpunt.

20/01/99 terrein Eendracht Brugge

E. Brugge - WJP 2 - 8

Verslag : Een goede en snelle balcirculatie lagen aan de basis van 8 mooie doelpunten. Positiewisseling en overname werden geregeld goed uitgevoerd. Er werd gespeeld tegen een atletisch sterke tegenstrever.

doelpunten : Deruytter B 4 , Noppe J - Tyvaert J - Toth M elk één doelpunt.

18/02/99 terein SK Vlamertinge

SK Vlamertinge - WJP 1 - 7

Verslag : Zeer goede wedstrijd met veel éénrichtingsvoetbal , snelle balcirculaties en veel beweging zonder bal. Dominerende wedstrijd van Marijn Vandewalle.

doelpunten : Vande walle M - Vandamme J elk 2 , Vandenbroecke T - Segier W en De Oliveira H elk 1 doelpunt.

08/04/99 Terrein SV De Ruiter

SV De Ruiter - WJP 0 - 16

verslag : Tegen een zwakke tegenstrever werd er goed en gedeciplineerd gevoetbald. Er werd aardig wat combinaties uitgevoerd die aanleiding gaven tot menige prachtige doelpunten. De uit- blinker was ongetwijfeld Toth Mike.

doelpunten : Toth 6 , Vandewalle 4 , Vandenbroucke en Vandamme 2 ,Declercq en Olivier elk 1 .

15/04/99 Terrein Hermes Oostende

Hermes Ooostende - WJP 2 - 2

verslag : In deze wedstrijd werden de gecreeërde kansen door onze jongens niet benut. Er werden mooie combinaties en balwisselingen uitgevoerd maar het was in de afwerking dat werd gefaald .

doelpunten : Cobbaert en Vandewalle elk 1 doelpunt .