Make your own free website on Tripod.com

Stagedag te Eernegem van 06-03-2003Uitslagen wedstrijden tegen Eernegem

Miniemen 1°jaars

Uitslag : Geel 3 ........... Blauw 2

Doelpunten : Geel; Vermeersch Migael 2 en Callewaert Arend 1.......Blauw; Van Dycke Ruben en Meulenyzer Dieter elk 1 doelpunt

Verslag :Aangename en zeer goede wedstrijd van onze eerstejaars . Er werd vlot en aan een goed tempo gespeeld met mooie combinaties en wisselende kansen .Het niveau lag zo hoog dat een tiental spelertjes in aanmerking kwamen voor een selectie bij de 2° jaars.


Miniemen 2°jaars

Uitslag : SK Eernegem 0 ........... WJP 4

Doelpunten : Saelens Nikola 2 , Lobel Gunter en Rossel Gilles elk 1 doelpunt .

Verslag : Een mindere wedstrijd van onze jongens , maar dit had dan ook zijn redenen zoals wij jaarlijks meemaken op deze stagedag . In de voormiddag werd een stevige trtaining gegeven en dit was ruim te zien aan het spelbeeld , wat rommelig en weinig vloeiend . Maar dank zij individueel talent en een betere organisatie (ondanks twee knapen bij hun miniemen) konden wij het verschil maken en zorgen voor een terechte zege .


Knapen 1°jaars

Uitslag : SK Eernegem 2 ........... WJP 1

Doelpunten : Dewinter Pieter

Verslag : Onze knapen hadden nog het meest te lijden van de zware voormiddag . Sucaet ( gewond ) nam niet aan de wedstrijd deel terwijl aan de rust nog een drietal moesten afhaken met lichte ongemakken . Onze 1°jaars moesten optornen tegen bijna volledige 2°jaars ploeg en hadden het dan ook bijzonder moeilijk . Slotsom, na een zware voormiddag een zwakke technische-taktische wedstrijd van de selectie .


Scholieren 1) jaars

Uitslag : SK Eernegem 3 ........... WJP 0

Doelpunten : Geen

Verslag : Ook hier hetzelfde als voorgaande , nog de gevolgen dragende van de voormiddag . Weinig inspirerende wedstrijd , balcirculatie was niet zoals verwacht , we wonnen te weinig duels tegen een forse tegenstander . Gevolg dan ook een logische zege van de thuisploeg .


Terug naar Seizoen 2002 - 2003