(Type a title for your page here)
Make your own free website on Tripod.com

Interprovinciale Wedstrijd West-Vlaanderen tegen Brabant22/05/2002 Terrein KFC Tielt

Klik op de gewenste foto om te vergroten


Miniemen West-Vlaanderen - Brabant

Uitslag : West-Vlaanderen.....0 - Brabant.....7 ........... penalty's..... 3-2

Verslag : Tegen een fysieke sterke tegenstander bleken de onzen niet opgewassen . Technisch kwamen we niet te kort . Alleen de individuele akties van de sterke jongens van Brabant deden de onzen de das om . het is dan ook niet verwonderlijk dat Brabant de grote kandidaat is voor de finale te Rumbeke . Nochtans bleven onze kleinsten vechten tegen goliat , cijfers overdreven niettemin een verdiende overwinning voor Brabant .

Doelpunten : geenKlik op de gewenste foto om te vergroten


Knapen West-Vlaanderen - Brabant

Uitslag : West-Vlaanderen.....4 - Brabant.....0........... penalty's 5-5

Verslag : Met in het achterhoofd nog een finale plaats te bemachtigen speelden onze jongens een behoorlijke partij . Er werd vlot gecombineerd en met enkele mooie akties konden we op voorsprong komen . Eenmaal de veer gebroken konden de onzen gemakkelijker afstand nemen . Dit neemt niet weg dat Brabant ook soms gevaarlijk de neus aan het venster kwam steken . Een goede verdediging met sluitstuk keeper Brouns speelden een goede partij . Al bij al een verdiende overwinning en een plaats voor de finale te Rumbeke .

Doelpunten : Casteleyn S. 2 doelpunten , Vercouter J. en Ghyselinck C. elk 1 doelpunt .Klik op de gewenste foto om te vergroten


Scholieren West-Vlaanderen - Brabant

Uitslag : West-Vlaanderen.....2 - Brabant.....1........... penalty's 4-4

Verslag : Beiden ploegen konden de finale niet meer bereiken en speelden toch een aangename wedstrijd met kansen aan beide kanten . De Westvlamingen leken iets efficienter in de afwerking alhoewel toch enkele mooie kansen werden gemist . Vlotte akties en mooie dieptepassen sierden de Westvlamingen die dan ook verdiend de campagne afsloten met een overwinning .

Doelpunten : Dejonckheere L. en Joseph G-J. elk 1 doelpuntFoto's van het gebeuren te Tielt


Klik op de gewenste foto om te vergroten
Terug naar Interprovincialewedstrijden 2001-2002