Knapen

Klik op de foto om te vergroten

Uitslag : West-VLaanderen ...1 Oost - Vlaanderen ...0

Doelpunten : Tiebout Klaas .

Verslag : Het eerste kwartier was West de betere ploeg maar konden niet scoren , Oost kwam geleidelijk in de wedstrijd maar konden eveneens vooraan bij gebrek aan scherpte niet scoren . De ruststand was dan logischer wijze ook 0 - 0 . In de tweede helft meer evenwicht in beide ploegen . Oost kreeg enkele mooie kansen maar het was West dat met een prachtig kopdoelpunt mooi voorbereid vanop de flank de score op 1 - 0 bracht . Oost zette nu alles op alles maar de Westvlaamser goalie wist met alles raad . De eindstand was meteen een feit .

Scholieren

Uitslagen : West - Vlaanderen...2 Oost - Vlaanderen 2

Doelpunten : Bauprez Bjorn 2 doelpunten. Voor Oost scoorde De Smedt Dieter ook 2 maal.

Verslag : Goede en snelle eerste helft van beide ploegen .Misschien tegen het spelbeeld in kwam Oost voor na een snelle kounter via De Smedt die mooi afronde . De uitblinker op het veld was niemand minder dan Bjorn Bauprez die de stand in evenwicht bracht na een mooi nummertje . Het was echter Oost dat op voorsprong kwam even voor de rust met het tweede doelpunt van De Smedt Dieter . Door de wissels van Oost kwamen ze in de tweede helft iets meer in de problemen zodat West gevaarlijk kwam opzetten en de verdiende gelijkmaker via terug Bauprez kon scoren . West nam nu het initiatief maar verder dan een gelijkspel kwam het niet meer . Goede wedstrijd van beide ploegen met enkele zeer goede spelers zowel bij Oost als bij West .