19/02/2003 te Eeklo

Knapen

Uitslagen : Oost-Vlaanderen....... 1 - West-Vlaanderen........1

Doelpunten : Speeckaert Jozua

Verslag : Vandegeuchte Kenny liep tijdens de opwarming een kwetsuur op . Het werd een matige wedstrijd langs beide kanten zonder mooie combinaties en aan een laag tempo gespeeld .De tweede helft was iets beter maar hier werden dan de kansen door onze jongens niet benut .

Scholieren

Uitslagen : Oost-Vlaanderen....... 0 - West-Vlaanderen........2

Doelpunten : Rosseel David 2

Verslag : Terechte zege voor onze jongens . Vanaf het begin hield Wvl er een hoog tempo op na met vlotte balcirculaties er boven op . Er werd goed hoog gestoord en het positiespel was o.k. Het was een plezier om deze groep te zien voetballen .

26/02/2003 te Meulebeke

Knapen

Uitslagen : West-Vlaanderen.......3 - Oost-Vlaanderen........0

Doelpunten : Donche Simon 2 , Werbrouck 1

Verslag : Wij kwamen snel 2-0 voor en op het einde van de eerste helft werd het 3-0 . Een goede eerste helft dus waar wij , zonder super te zijn , tactisch en speltechnisch boven lagen . In de tweede helft vlotte het minder en konden wij slechts in het laatste kwartier nog enkele keren dreigen maar de geboden kansen werden niet benut .

Scholieren

Uitslagen : West-Vlaanderen....... 1 - Oost-Vlaanderen........2

Doelpunten : Gyselinck Christophe

Verslag : Een vlot spelend West-Vl moest kort voor de rust een verdiende 1-0 voorsprong prijsgeven . Na de 7 wissels bij ons kregen we een geheel ander spelbeeld . Oost-Vl. was agressiever en wij gebruikten te weinig de flanken . Toch creëerden wij de betere kansen maar doelpunten bleven uit . Uiteindelijk kregen wij dan nog het deksel op de neus met 1-2 als eindresultaat .